Workshops for special occasions

Iets te vieren? Maar dan net even anders? Volg een workshop improviseren!

Afgelopen jaren kreeg ik steeds vaker aanvragen voor workshops op vrijgezellenfeestjes en verjaardagen. Dat bleek een groot succes!

Niets leukers dan samen met een groep vrienden of familie lekker gek doen. Toch?

De workshop theatersport leert je de basics van het Improvisatietheater en word iedere keer aangepast aan de gelegenheid. Vooraf bespreken we wensen van jarige of jubilaris of bruid of ceremoniemeester. En samen creeeren we het juiste programma. Zo zag ik een bruid spontaan haar eerste ontmoeting met haar grote liefde uitspelen en kreeg een jarige een ode van al haar vriendinnen.

Het blijft improvisatie, niks moet, de sfeer en ontmoeting tussen groepsleden staat centraal. Het idee voelt dus wellicht soms wat spannend, in de uitvoering is vaak iedereen mee en word er veel gelachen.

Ik denk graag met je mee om het bij jou passende programma samen te stellen, hiervoor kunnen we even samenzitten of telefonisch de wensen bespreken. Net wat prettig is.

Waar: op locatie.

Prijs €170,-  [huur van mogelijke ruimte voor eigen rekening]  Di is voor een workshop van 1,5 a 2 uur ik kijk naar jouw groep daar in! (groepsgrootte max 20 deelnmers)