Presentatie begeleiding

Sta jij vaak voor groepen of spreek jij regelmatig in het openbaar? Kun jij hier ondersteuning of coaching in gebruiken? 

Met mijn jarenlange ervaring op en naast het podium ga ik aan de slag om jou jezelf en vooral jouw boodschap beter en vooral gemakkelijker te kunnen laten zien.

Wat zijn jouw aandachtsgebieden; waar loop je tegenaan in je presentatie? We maken zichtbaar waar je werk zit en starten vanuit daar aan het verbreden van jouw mogelijkheden om zo een presentatie neer te zetten die er toe doet!

Theater als voertuig om jouw verhaal persoonlijk en professioneel beter in het licht te zetten.

—–

Een recente opdracht waarin ik Intensief aan de presentatie heb gewerkt is met Dr. Martin Loeve. van Delta Dynamics. Voor de creatie van zijn theatercollege heb is als regisseur en presentatiecoach mijn kennis en ervaring kunnen inzetten. Samen hebben we zo 40 jaar bedrijfservaring en 10 jaar academische kennis op theatrale wijze samengevat en in beeld gebracht.. Theater als voertuig om persoonlijk en professioneel zijn visie en missie in het licht te zetten. Een betekenisvolle opdracht.  Martin helpt executives antwoorden te vinden op thema’s die niet vaak bevraagd worden: eenzaamheid, identiteit, cultuur, welzijn en betekenisgeving.” https://deltadynamics.nl/


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s